Lertagsgatan 50 E

Lertagsgatan 50 E

Slutpris

1 675 000 kr


Väster Park— Örebro

Lertagsgatan 50 E


Slutpris
1 675 000 kr

Väster Park— Örebro

Barnvänligt gavelradhus med uteplats och balkong i västerläge!

Välkommen till detta trevliga gavelradhus i Väster Park med två våningar, uteplats och balkong i västerläge!

Radhuset erbjuder en yta om 80m² som fördelas på 3 rum och kök i två plan och i ett härligt läge på en gavel. Här finner du en härlig och öppen planlösning på bottenvåningen mellan kök och vardagsrum. Du kan enkelt nå bostadens uteplats med härlig kvällssol. Med två helkalkade badrum som innehåller bland annat wc, handfat, dusch med praktiska duschväggar, handdukstork, härlig golvvärme och har tvättavdelning med tvättmaskin, tumlare och arbetsbänk. På den övre våningen finner du ett rymligt sovrum med tre stycken inbyggda garderober och en stor klädkammare. Ett allrum (som enkelt kan göras om till ett extra sovrum) och med utgång till balkong i fritt läge och kvällssol. Lågenergihus 32-37 kWh per kvm och år. Värms med ett gemensamt bergvärmesystem inom föreningen. Ett perfekt boende för dig som önskar flytta in i ett boende med huskänsla!

Området Väster Park är ett vackert område med mycket grönskande områden, närhet till förskolor och skolor, Trängens IP med hockeyhall, fotbollsplaner och curlinghall. Närheten till Tegelbruket med matservering, bibliotek, idrottshallar och du har även närhet till mataffären Netto, LIDL och Willys Västhaga samt även på-/och avfart till motorväg. Ca 5 min med bil in till stan och parkering till bostaden ingår i månadsavgiften!

Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
80 kvm
Avgift
4 848 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Såld
2018-06-15

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Lertagsgatan såldes av oss 2018-06-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lertagsgatan.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.