Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt norr / Lilla Ågränd 6

Modern och välplanerad tvåa i ekonomiskt stabil förening

Mycket trivsam tvåa med härlig öppen planlösning. Lägenheten har en stor balkong med plats för en mysig loungegrupp eller matbord och stolar. Nytt och fräscht (byggår 2011) med genomgående hög standard. Helkaklat badrum med golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. Vån 3 av 5, hiss finns. Mycket stabil förening med låga månadsavgifter. Här ingår både värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg. I föreningen finns en fin övernattningslägenhet, perfekt för långväga familjemedlemmar och vänner. Centralt läge med omedelbar närhet till Universitetssjukhuset och endast 5-10 min cykelavstånd till city. Inte nog med att läget är centralt, det är dessutom endast 15 min cykelavstånd ner till natursköna Rynningeviken. Härifrån tar du dig enkelt vidare till Naturens hus, naturreservatet Oset och fina strövområden längs med Svartån.

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt norr
Lilla Ågränd 6
Slutpris: 2 045 000 kr
Boarea: 62 kvm
Avgift: 2 825 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 3 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-06-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Lilla Ågränd