Lillbackavägen 15 B / Södra Ladugårdsängen / Örebro

Riktigt fräsch lya med stor balkong och sovalkov!

Slutpris
1 295 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 916 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lillbackavägen såldes av oss 2018-12-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lillbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en riktigt fräsch, alldeles nybyggd lya med stor balkong och sovalkov! Perfekt planerad 1,5:a med öppen planlösning, helkaklat badrum med golvvärme och bra förvaringsutrymmen. Stora fina fönsterpartier ger mycket ljusinsläpp. Perfekt med fönster i badrummet för vädring. Snyggt och modernt kök med självklara bekvämligheter så som induktionshäll, inbyggd mikro och diskmaskin.
I månadsavgiften ingår det mesta; 2 916 kr inkl värme, vatten, tv, bredband (fiber), ip-telefoni och bostadsrättstillägg. I närområdet ligger mataffären Coop Forum, 18-håls golfbana, Friskis & Svettis, Gustavsviks bad och gym. I närheten ligger även Backahallen, där du kan spela tennis, badminton och varför inte padel! Cykelavstånd till både city och universitetet. Mysigt område för motion kring Sörbyskogen och golfbanan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration