Lillbackavägen 13 / Södra Ladugårdsängen / Örebro

2:a med mycket ljusinsläpp i Södra Ladugårdsängen!

Slutpris
1 710 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 898 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-11-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på lillbackavägen såldes av oss 2018-11-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på lillbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en nyproducerad 2 rok om 61 kvm i härliga Södra Ladugårdsängen!

Lägenheten är i nyskick med genomgående parkettgolv samt ljusa väggar. Helkalkat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk. Från vardagsrummet/köket nås lägenhetens balkong som är beläget i soligt syd-/västläge med sol hela dagen och kvällen! Ett perfekt första boende eller för dig som studerar på Örebro Universitet. I området finns det fem förskolor, en grundskola, Navet F-9-skolan och ett gymnasium, Tullängsskolan. Cykelavståndet till Universitetet är ca 4 km. Intill Södra Ladugårdsängen finns en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhallen Backahallen, äventyrsbadet Gustavsvik, Karlsdals ridanläggning, Friskis&Svettis och Sörbyskogen med strövområden och motionsspår. Avståendet till köpcentrum Krämaren och Vågen som ligger i centrala Örebro är det ca 2 km. Till Marieberg Galleria ca 1 mil. En nybyggd Coop-butik öppnade 2014 precis intill bostaden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration