Lövstagatan 46 G / Centralt väster / Örebro

Väldisponerad 1:a med balkong mot innergården!

Slutpris
890 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 425 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
1
Såld
2019-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Lövstagatan såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Lövstagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ENDAST BOKADE VISNINGAR, kontakta mäklaren för visningstid, ej öppen visning!

Välkommen till denna mysiga etta med bra förvaring och separat köksdel. Högt i tak och nymålade väggar från 2019. I månadsavgiften på 3 425kr/mån inkluderas värme, vatten och kabel-TV. Här finns balkong med skön morgonsol! Här bor man med ca 5 min cykelavstånd till city och bra bussförbindelser till universitetet för dig som ska studera till hösten. Mataffärer och restauranger finns i området. Närhet till bra matvaruaffärer, stadsbussar samt parker. Lägenheten har tillgång till eget förråd både på vinden och källare, stor lummig bakgård där möjlighet för egna planteringar. I föreningen finns gemensamma utrymmen såsom två tvättstugor, samlingslokal, övernattningsrum och cykelförråd samt gym och pingisrum som renoverades 2015!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration