Manillagatan 30 / Centralt / Örebro

Centralt läge med nära till allt!

Slutpris
1 900 000 kr
Boarea
106,5 kvm
Avgift
5 953 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2017-10-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Manillagatan såldes av oss 2017-10-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Manillagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset finns denna rymliga 4:a om 106,5 kvm. Parkettgolv i vardagsrum. Tre bra sovrum, varav ett med utgång till inglasad balkong. Ett badrum och ett duschrum.
Inga bärande väggar mellan kök, vardagsrum och sovrum. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, bostadsrättstillägg och avsättning till inre reparationsfond.
Stabil och populär HSB-förening, där det finns tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, soprum med källsortering, bastu, samlingslokal och övernattningsrum.
Mysig innergård med grönytor, sittgrupper, grillplatser mm. I föreningen finns garage, carport- och parkeringsplatser med separat kö.
Centralt och bekvämt boende med nära till allt! Gångavstånd till idrottsarenor, simhall, gym, parker, shopping, restauranger mm.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration