Mejramvägen 62 / Sörbyängen / Örebro

Hemtrevligt radhus med fritt läge på baksidan

Slutpris
2 210 000 kr
Boarea
102 kvm
Avgift
6 284 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1+2 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mejramvägen såldes av oss 2018-02-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mejramvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till ett hemtrevligt radhus i lugna och barnvänliga Sörbyängen. Stabil och mycket välskött HSB-förening med fantastiska gemensamma utrymmen. På gården ligger det gemensamma gårdshuset med samlingslokal, övernattningsmöjligheter, tvättstuga, bastu mm. Bilfri innergård med stora grönytor och lekplats. Alldeles i närheten finner du busshållplats, förskolor, skola och boulebana som vintertid spolas till skridskobana. Inom gång- och cykelavstånd finns även vårdcentral, apotek, två stora mataffärer, universitetet, 18-håls golfbana, natur- och motionsspår. Endast 2-3 km till city.

Altan och trädgård i österläge. Öppen yta bakom radhuset ger fritt läge utan insyn. Stenlagd uteplats på framsidan i västerläge. Perfekt läge alldeles intill innergården med lekplats och den gemensamma tvättstugan. 2-plans radhus med kök, vardagsrum och ett badrum i bottenplan. På övre plan finns ett allrum, två sovrum, en klädkammare och ett badrum. Allrummet kan göras om till två sovrum, vilket ger totalt fyra sovrum i bostaden. Smidigt med isolerat förråd på framsidan vid entrén.

Föreningen har hela 173 bilplatser till 144 bostäder, uppdelat på parkeringsplatser och garage. Det finns även gästparkering.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration