Mejramvägen 105 / Sörbyängen / Örebro

Mysig balkong i soligt söderläge!

Slutpris
1 510 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 479 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mejramvägen såldes av oss 2019-06-07. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mejramvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Hemtrevlig och mysig tvåa med balkong i söderläge, sol från förmiddag till sen eftermiddag! Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en trevlig atmosfär och umgängesytor. Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, garderober och till och med skrivbord. Parkettgolv lagt i kök och vardagsrum 2015. Helkaklat badrum med tvättmaskin och dusch. I anslutning till hallen finns ett förråd/klädkammare, ett riktigt bra och lättillgängligt förvaringsutrymme. Våning 2, hiss finns! Ett bekvämt boende för alla åldrar. Välskött och trevlig förening med en mängd gemensamhetslokaler och aktiviteter för den som vill! I föreningen finns stor samlingslokal, gästrum, pingisbord, biljard, bastu, växthus, odlingslotter mm. Föreningens medlemmar har till och med tillgång till idrottshall och slöjdsal. Föreningen ordnar även med flera olika slags aktiviteter, både för yngre och äldre. Bekvämt med tvättstuga och lägenhetsförråd på varje våningsplan i huset. Det finns även grovtvättstuga. Stadsnät (fiber) är indraget. Föreningen äger flera lokaler i huset, bland annat förskola och skola som hyrs av Örebro kommun. Trevligt och lugnt område med blandad bebyggelse. I närheten finns det allra mesta; lekplatser, förskola, skola, två stora mataffärer, vårdcentral, apotek mm. 10 min cykelavstånd till city, 10 min till Universitetet och 15 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration