Mejramvägen 101 / Sörbyängen / Örebro

Stor etta med sovalkov samt balkong i söder! Trevlig förening med många fina gemensamhetslokaler!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
50 kvm
Avgift
3 080 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mejramvägen såldes av oss 2019-06-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Mejramvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välplanerad och stor 1,5:a med balkong i fantastiskt fint söderläge, sol från förmiddag till kväll! På lägenhetens 50 kvm ryms inte bara sovalkov utan även oerhört bra förvaringsmöjligheter, med förråd/klädkammare och garderober. En del av hallen är dessutom möblerbar, perfekt som kontorshörna. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en rymd samt fint ljusinsläpp från flera fönster. Badrummet renoverades 2014 och är helkaklat.

Välskött och trevlig förening med en mängd gemensamhetslokaler och aktiviteter för den som vill! I föreningen finns stor samlingslokal, gästrum, pingisbord, biljard, bastu, växthus, odlingslotter mm. Föreningens medlemmar har till och med tillgång till idrottshall och slöjdsal. Föreningen ordnar även med flera olika slags aktiviteter, både för yngre och äldre. Bekvämt med tvättstuga och lägenhetsförråd på varje våningsplan i huset. Det finns även grovtvättstuga. Stadsnät (fiber) är indraget. Föreningen äger flera lokaler i huset, bland annat förskola och skola som hyrs av Örebro kommun. Trevligt och lugnt område med blandad bebyggelse. I närheten finns det allra mesta; lekplatser, förskola, skola, två stora mataffärer, vårdcentral, apotek mm. 10 min cykelavstånd till city, 10 min till Universitetet och 15 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration