Nästegårdsvägen 1 C / Lillån / Örebro

Välkommen till solsidan på Nästegårdsvägen!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
111 kvm
Avgift
4 531 kr/mån
Rum
5 rum
Såld
2019-06-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nästegårdsvägen såldes av oss 2019-06-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nästegårdsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lillån är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mycket fint radhus med hög standard och altan i underbart soligt västerläge! Fritt läge och utsikt över fälten, sol från förmiddag till kväll! På framsidan finns även en uteplats med morgonsol. Här finns även parkeringsplats med eluttag. Smidigt och bekvämt att kunna parkera precis intill bostaden. På bottenplan finner du umgängesytorna kök och vardagsrum samt ett helkaklat badrum med tvättavdelning och dusch. Flexibel planlösning på övre plan. Idag fyra sovrum, men kan göras om till ett större och två mindre rum. Här på övre plan finns även ett helkaklat badrum med dusch. Vattenburen golvvärme i hela bostaden. Påkostade mörkläggningsgardiner/plisségardiner i samtliga fönster. Fiber Stadsnät är indraget. Till bostaden hör ett utvändigt isolerat förråd samt ett vindsförråd. Fint läge i området nära områdets vändplats. Trevligt och barnvänligt område med blandad bebyggelse. Naturnära och lugnt område, endast 6,5 km till city. Nära till vårdcentral, tandläkare, förskolor och Lillåns skola F-9. Endast 5 min (!) bilväg från bostadsområdet, via Lundby, till ICA Maxi, Plantagen, Citygross mm vid Eurostop.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration