Nolhagavägen 3 / Ringstorp / Örebro

Ringstorp!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea/biarea
75/75 kvm
Driftkostnad
30 000 kr/år
Tomtarea
899 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-08-15
Bostaden är såld!

Denna villa på Nolhagavägen såldes av oss 2017-08-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Nolhagavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ringstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Nolhagavägen 3, belägen på stor friköpt tomt i attraktiva Ringstorp. Villan har en totalyta på ca 150 kvm fördelat på 75m² på entréplan samt 75m² i källarplan. Boarean på entréplan fördelar sig på två sovrum, hall, wc med dusch, allrum/matrum samt kök. Biarean i källaren fördelar sig på tv-rum, sovrum, relaxavdelning med bastu samt tvättstuga. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med 3-glas isoler bidrar till låg uppvärmningskostnad, stort fristående garage om ca 48 kvm med förråd och fjärrstyrd port, inglasad altan samt soldäck, telia-fiber mm. Omdränerad-10. Nära till förskola,skola samt city. Stor friköpt trädgårdstomt i söderläge om ca 900 kvm. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration