Sök Meny
Såld

Örebro - Ringstorp / Nolhagavägen 3

Ringstorp!

Välkommen till Nolhagavägen 3, belägen på stor friköpt tomt i attraktiva Ringstorp. Villan har en totalyta på ca 150 kvm fördelat på 75m² på entréplan samt 75m² i källarplan. Boarean på entréplan fördelar sig på två sovrum, hall, wc med dusch, allrum/matrum samt kök. Biarean i källaren fördelar sig på tv-rum, sovrum, relaxavdelning med bastu samt tvättstuga. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med 3-glas isoler bidrar till låg uppvärmningskostnad, stort fristående garage om ca 48 kvm med förråd och fjärrstyrd port, inglasad altan samt soldäck, telia-fiber mm. Omdränerad-10. Nära till förskola,skola samt city. Stor friköpt trädgårdstomt i söderläge om ca 900 kvm. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Sponsrade länkar
Örebro / Ringstorp
Nolhagavägen 3
Slutpris: 3 550 000 kr
Boarea/biarea: 75/75 kvm
Driftkostnad: 30 000 kr/år
Tomtarea: 899 kvm
Rum: 3 rum (2-3 sovrum)
Såld: 2017-08-15
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Nolhagavägen