Olaigatan 8 D / Centralt / Örebro

Fantastisk våning mitt i city!

Slutpris
3 995 000 kr
Boarea
138 kvm
Avgift
6 370 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Olaigatan såldes av oss 2018-09-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Olaigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Spännande och fantastisk våning med mycket bra läge mitt i city. Bostadshuset ligger inne på en gård, ingång från Olaigatan. Balkong i västerläge, mot gården. Rymlig och ljus våning om hela 138 kvm och 2,70 m i takhöjd. Mitt i bostaden ligger hemmets hjärta; köket. Här finns även köksön, den perfekta samlingspunkten. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar fina sällskapsytor för bjudningar. I vardagsrummet finns tre stora och vackra spröjsade fönster. Ett helkaklat badrum med golvvärme samt bubbelbadkar, dusch och bastu! Ett helkaklat duschrum med golvvärme och tvättavdelning. Vackert bostadshus med äldre charm (byggår 1905) som totalrenoverades och byggdes om till bostäder 2010-2011. Vån 3 av 4. Hiss! Det centrala läget ger dig gångavstånd till det allra mesta; mataffär, apotek, restauranger, shopping, resecentrum, parker mm. Det är endast 500 m till tåg- och busstation. Cykelavstånd till USÖ och Universitetet. Föreningen har tillsammans med grannfastigheten 5 st p-platser (separat kö). Det finns även ett parkeringshus precis på andra sidan Olaigatan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration