Oskarstorget 16 D

Oskarstorget 16 D

Slutpris

2 225 000 kr


Centralt öster— Örebro

Oskarstorget 16 D


Slutpris
2 225 000 kr

Centralt öster— Örebro

Högst upp i huset med mycket fint balkongläge mot innergården, sol från förmiddag till sen kväll!

I de mycket populära och omtyckta kvarteren på Öster finner du denna ljusa, stilrena och rymliga tvåa. Ett riktigt kanonläge högst upp i huset, vån 4 av 4 (hiss finns), och med en 6,4 kvm stor balkong mot innergården i syd-/västläge. Här kan du sommartid njuta av solens strålar och värme mellan ca kl 10:00 och 21:00. Utsikt mot den grönskande innergården med träd, stora grönytor och planteringar. Köket är från 2017 och här har vägg tagits ner mellan vardagsrum och kök. Idag får du mycket fina umgängesytor och en öppen planlösning med dessa två rum i vinkel. Genomgående vackert ekparkettgolv (2017) i hela lägenheten. I bostaden finns gott om förvaring, dels garderober i hallen och dels en stor platsbyggd skjutdörrsgarderob med glasdörrar i sovrummet. Det finns även ett tillhörande källarförråd.

I månadsavgiften ingår värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni, fast elavgift och bostadsrättstillägg. I tv-grundutbudet ingår 17 HD-kanaler och från Telenor ingår 100/100 Mbit/s bredband. Så till den mycket välskötta och stabila bostadsrättsföreningen; Föreningen Loet består av 78 lägenheter och förvaltas av HSB. Våren 2021 köpte föreningen loss marken från kommunen och idag ägs marken således av föreningen själva. Brf Loet har satsat på energibesparande och kostnadseffektiva åtgärder så som installation av bergvärme (2010) och nu senast solceller på hustaket (2019). Föreningen har ett gemensamt avtal för hushållsel, vilket blir mycket förmånligt för medlemmarna. Det finns flera fina bonusutrymmen för en ny medlem att upptäcka, bland annat gemensam tvättstuga, cykelförråd, soprum med sopsortering, samlingslokal, övernattningsrum, bastu och hobbyrum.

Läge, läge, läge!
Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom kort gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, ishockeyhall, simhall och gym. Närmsta mataffär, ICA, ligger mycket nära precis på andra sidan Oskarstorget. Närmsta bageri för inköp av färskt frukostbröd ligger längre ner på samma gata! Endast 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.


Boarea
61.5 kvm
Avgift
4 367 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-04-21

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Oskarstorget såldes av oss 2022-04-21. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Oskarstorget.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.