Sök Meny
Såld

Örebro - Öster / Oskarsvägen 10

Hemtrevlig etagelägenhet med uteplats på Öster!

Välkommen till en mycket hemtrevlig etagelägenhet i den populära stadsdelen Öster! Bostaden ligger i markplan och våning 1. Uteplats och radhuskänsla i en stabil förening mitt i stan. Uteplatsen ligger mot innergården, i österläge, och har en smidig utgång till innergården. Bekvämt boende med stora möjligheter att justera planlösningen, antal sovrum och till och med antal rum. Kök och två sovrum på övre plan och vardagsrum och två sovrum på bottenplan. Två badrum, varav det ena helkaklat med golvvärme (2007). I månadsavgiften ingår både värme, vatten, kabel-tv, bredband och bostadsrättstillägg. Föreningen har god ekonomi och har i flera års tid efterskänkt halva månadsavgiften i januari månad. Garage finns i föreningen, separat kö. Det är fri parkering på gatorna i området. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med stora grönytor, lekplatser, Wadköping och vackra promenadstråk längs med Svartån. Åt andra hållet är det lika nära till Behrn Arena, simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Oset, Rynningeviken och Naturens hus - och knappt 5 min till City! I området finns mataffär, café, bageri, förskola och skola.

Sponsrade länkar
Örebro / Öster
Oskarsvägen 10
Slutpris: 3 540 000 kr
Boarea: 113,5 kvm
Avgift: 5 337 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Våning: Markplan och våning 1 av 3 (Hiss finns)
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Oskarsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!