Oskarsvägen 23 / Centralt öster / Örebro

Attraktivt boende Centralt Öster!

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
76 kvm
Avgift
4 674 kr/mån
Rum
3 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Oskarsvägen såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Oskarsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Oskarsvägen 23. Lägenheten ligger i ett av Örebros attraktivaste kvarter, ett lugnt läge, men ca 1,5 km till City. Lägenheten har fönster i tre väderstreck och charmiga detaljer såsom massiva trägolv, spegeldörrar m.m. 3 rok fördelad på 76 kvm med kök, vardagsrum, sovrum, allrum och duschrum med kakel och klinker. För sällskapet som behöver 1 till sovrum finns det möjlighet att sätta upp väggar. Föreningens fem lägenheter inryms i en charmig stadsvilla. Här får medlemmarna fri tillgång till gemensam trädgård på baksidan. Gemensam tvättstuga och lägenhetsförråd finns i källaren. Här bor man i ett centralt läge på öster med gångavstånd till allt Örebro har att erbjuda! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration