Oskarsvägen 5 A / Centralt/Öster / Örebro

Stor våning i vackert 1920-tals hus på Öster

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
150,5 kvm
Avgift
6 184 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på oskarsvägen såldes av oss 2018-10-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på oskarsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välkommen till en stor våning om hela 150 kvm på mycket attraktiv adress på Öster. Äldre charm med högt i tak, spegeldörrar och vackra spröjsade fönster, byggår 1924. Välkomnande rymlig hall med eldningsbar öppen spis. Mysigt kök med gammaldags skafferi och serveringsgång. Perfekt bostad för dig som uppskattar rymd och flera användbara rum. Förutom kök, vardagsrum och två sovrum finns även ett stort matrum och ett kontor. Helkaklat badrum med golvvärme, renoverat 2014. Stabil och välskött förening. Stambyte, omputsning av fasad och omläggning av tak utfört 1997, ommålning av gårdshus 2002-2003, stadsnät (fiber) indraget 2005, dränering utfört 2015-2016. I föreningen finns ett fint gårdshus med uterum för festligheter, cykelförråd, tvättstuga, övernattningsrum och soprum med källsortering. Mysig gemensam innergård där det sommartid finns både utemöbler och grillplatser. Här bor du endast några kvarter från stadens puls med shopping, restauranger, uteliv, biograf mm. Alldeles runt hörnet ligger Stadsparken med sina stora grönytor, lekplatser, tennisbanor och vackra promenadstråk längs med Svartån och Wadköping. Där ligger även Stadsträdgården med växthus, café och restaurang. Inom gångavstånd finner du ett stort utbud av idrottsevenemang, så som fotbollsarena, idrottshus och ishockeyhall. Där ligger även Eyrabadet med simhall och gym. 10 min cykelavstånd till Universitetet och 5 min till Universitetssjukhuset.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration