Sök Meny
Såld

Örebro - Älvtomta/Haga / Oxhagevägen 8b

Friköpt tomt!

Välkommen till Oxhagevägen 8b, belägen på friköpt hörntomt i populära Älvtomta/Haga. Här erbjuds du som köpare ett bra boende i denna 1½-plansvilla om ca 125 kvm fördelat på 5 rok varav 4 sovrum. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad. Fin trädgårdstomt med gamla fruktträd. Nära till skola, förskola, matvarubutik samt city. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Örebro / Älvtomta/Haga
Oxhagevägen 8b
Slutpris: 2 795 000 kr
Boarea/biarea: 125/85 kvm
Driftkostnad: 17 000 kr/år
Tomtarea: 667 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-01-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Oxhagevägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.