Peppargatan 5 / Sörbyängen / Örebro

Balkong i västerläge, endast 5 min cykelavstånd till city!

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 294 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4
Såld
2017-03-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2017-03-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysig trea med delvis öppen planlösning. Kök och vardagsrum delas av med en halv vägg. Byggår 2009. Helkaklat badrum med golvvärme samt separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Mycket stabil förening med avgiftsfri månad i december år 2015 och 2016. Till föreningens 37 lägenheter finns 10 garage och 26 parkeringsplatser med el (ev kö). Trevligt område med blandad bebyggelse. Alldeles i närheten ligger Västra grönpepparparken, den största park som har byggts i Örebro sedan 1960-talet. Här finns lekplatser, fotbollsplan, parkouranläggning, utegym, pulkabacke mm. 5 min cykelavstånd till city, 10 min till Universitetet och 15 min till Universitetssjukhuset. I området finns flera förskolor och skolor, vårdcentral och apotek. Nära till två stora mataffärer; ICA Maxi och Coop Forum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration