Sök Meny
Såld

Örebro - Sörbyängen / Peppargatan 5

Balkong i västerläge, endast 5 min cykelavstånd till city!

Mysig trea med delvis öppen planlösning. Kök och vardagsrum delas av med en halv vägg. Byggår 2009. Helkaklat badrum med golvvärme samt separat tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Mycket stabil förening med avgiftsfri månad i december år 2015 och 2016. Till föreningens 37 lägenheter finns 10 garage och 26 parkeringsplatser med el (ev kö). Trevligt område med blandad bebyggelse. Alldeles i närheten ligger Västra grönpepparparken, den största park som har byggts i Örebro sedan 1960-talet. Här finns lekplatser, fotbollsplan, parkouranläggning, utegym, pulkabacke mm. 5 min cykelavstånd till city, 10 min till Universitetet och 15 min till Universitetssjukhuset. I området finns flera förskolor och skolor, vårdcentral och apotek. Nära till två stora mataffärer; ICA Maxi och Coop Forum.

Sponsrade länkar
Örebro / Sörbyängen
Peppargatan 5
Slutpris: 2 200 000 kr
Boarea: 86 kvm
Avgift: 4 294 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 3 av 4
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Peppargatan