Peppargatan 23 / Sörbyängen / Örebro

Ljus, modern samt optimalt planerad tvårummare med utsikt mot innergården

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
3 028 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2019-04-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2019-04-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning! ENDAST BOKADE VISNINGAR, Ej öppen visning!

Välkommen till Peppargatan 23 och en nyproducerad lägenhet om 56 utmärkt planerade kvadratmeter. Här erbjuds nu en helt nybyggd, modern och optimalt planerad tvårummare med sociala ytor, högt i tak och öppen planlösning. En ljus lägenhet med fint ljusinsläpp, stor balkong. Brf Söderängarna är en stabil förening med låga avgifter och god ekonomi som bland annat tillhandahåller garage. I månadsavgiften om 3028 kronor ingår värme, vatten, tv och bredband. Välkommen att flytta in och koppla av!

Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum. Ett omsorgsfullt nyproducerat bostadsområde präglat av charm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration