Peppargatan 1

Peppargatan 1

Slutpris

3 155 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Peppargatan 1


Slutpris
3 155 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Rymlig lägenhet i populära Sörbyängen!

Femrumslägenheten till salu!! Lägenheten är placerad högst upp i huset och balkongen ligger i bästa sydvästläge! Kök och vardagsrum ligger intill varandra, med en halvöppen planlösning i vinkel. I köket finns en trivsam och praktisk köksö. Vardagsrummet är rymligt har ett fantastiskt ljusinsläpp från två håll. Gott om utrymme finns för att möblera med både soffgrupp och matplats. Lägenheten har fyra sovrum och dubbla badrum!
I denna lägenhet är förvaringsutrymmen inget problem, det finns ett flertal garderober i lägenheten och en stor klädkammare, dessutom ett förråd på vinden.

Föreningen är mycket ekonomiskt stabil och välskött. Föreningen har både garage och parkeringsplatser med el. Det finns lika många bilplatser som antal lägenheter i föreningen. Lugnt område med gångavstånd till city. I närområdet finns flera mataffärer, vårdcentral, frisör, gym, förskolor och skolor. Alldeles i närheten ligger Grönpepparparken med fina lekplatser och stora grönytor. Här finns även allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/paddel/tennishall, slalombacke, höghöjdsbana och motionstrappa.

Önskar du veta mer? - Välkommen att höra av dig till Malin Browall 0707586207


Boarea
117 kvm
Avgift
5 953 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-05-25

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2023-05-25. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.