Persikogatan 7H / Nyponlunden / ÖREBRO

Gavelradhus i fritt läge mot åkrar!

Slutpris
1 950 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 402 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-13
Bostaden är såld!

Denna radhus på Persikogatan såldes av oss 2017-12-13. Se alla våra försäljningar i ÖREBRO samt även på Persikogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nyponlunden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gavelradhus i 2-plan fördelat på 99 kvm med 5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boende som genomgående erbjuder hög standard med stilrena materialval, två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Kök/vardagsrum i öppen planlösning och utgång till rymlig altan på baksidan i västerläge med fantastisk kvällssol. Bekvämt, lättskött boende med "egen" p-plats utanför radhuset. Barnvänligt område med närhet till naturen, ca 50 m till elljusspår. I området finns en ny förskola samt skola i närområdet Mellringe. Närmsta mataffär (ICA) ligger också i Mellringe. Nära till busshållplats (linje 3 från området och linje 4 från Mellringevägen). 5 km till City, och ännu närmare till påfart/avfart på motorvägen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration