Pettersbergsvägen 23

Pettersbergsvägen 23

Slutpris

4 440 000 kr


Ringstorp— Örebro

Pettersbergsvägen 23


Slutpris
4 440 000 kr

Ringstorp— Örebro

Hörntomt och bergvärme installerat!

Välkommen till Ringstorp och detta välskötta tegelhus i 1-plan med källare. Här bor du i ett lugnt, familjärt villaområde som gränsar mot Kränglan naturreservat som ger möjlighet till både naturupplevelser, rekreation och motion. Huset är fördelat på 7 rok med 95 m² i entréplan och 95 m² i källaren samt direktuppgång från källaren till vidbyggt garage 21 m².

Entréplanet erbjuder kök, matrum, allrum/matsalsrum, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, två sovrum och badrum. Källaren erbjuder gillestuga, allrum, hobbyrum/pannrum, tvättstuga, separat wc och förrådsutrymme. Huset värms upp med bergvärme installerat 2004.

Här bor du med närhet till busshållplats, mataffär och för pendlaren så är det smidigt att ta sig ut på motorvägen samt endast ca 3 km till City och Universitetssjukhuset.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea/biarea
95/116 kvm
Driftkostnad
25 351 kr/år
Tomtarea
522 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2021-06-02

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Pettersbergsvägen såldes av oss 2021-06-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pettersbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.