Pionjärgatan 18 / Rynningeåsen / Örebro

Gavel 3:a med inglasad balkong!

Slutpris
2 000 000 kr
Boarea
91,5 kvm
Avgift
5 041 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-12-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pionjärgatan såldes av oss 2017-12-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pionjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynningeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet till denna 3 rok med en yta på hela 91,5m² i nyetablerade Brf Honnören med möjlighet till snabbt tillträde!

En klassisk modern bostad med generösa ytor och närhet till det mesta. Ett modernt kök med stilrena tillval som är utrustat med vitvaror i vitt med kyl och frys, integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt samt inbyggd ugn och micro. Badrummet är helkaklat med mörkt klinkergolv och vitt kakel, badkar och har tvättavdelning med tvättmaskin, tumlare och arbetsbänk. Ett av sovrummen erbjuder klädkammare och plats för dubbelsäng. Från vardagsrum/kök nås även den inglasade balkongen om 9,5m² med fritt läge. I den nyetablerade Brf Honnören får du tillgång till en gemensam tvättstuga, övernattningsrum och en stor och härlig gemensamhetslokal!

Rynningeåsen som bostadsområde har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Gångavstånd till närmsta förskola. Ett perfekt läge för dig som vill njuta av naturreservatet Rynningeviken och Hjälmaren, men ändå ha stadens attraktiva myller bekvämt nära. Nära till motionsspår, busshållplats, mataffärer och påfart/avfart på motorväg. Endast 2 km till City och Universitetssjukhuset.

Kontakta mäklaren för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration