Pråmkajen 47

Pråmkajen 47

Slutpris

2 635 000 kr


Åstaden— Örebro

Pråmkajen 47


Slutpris
2 635 000 kr

Åstaden— Örebro

Ljus fyra i markplan, stor altan och gräsmatta på baksidan!

Välkommen till en ljus och hemtrevlig fyra med det fantastiska läget intill Svartån. Stor altan och gräsmatta på baksidan i syd-/ostläge. Mycket trevligt läge alldeles i närheten av lekplatsen. Perfekta sällskapsytor både inomhus och utomhus för hela familjen. Stenlagd uteplats på framsidan, vid entrén, i nord-/västläge. Här på framsidan finns ett rymligt lägenhetsförråd. Ljust kök med vita köksluckor och öppen planlösning mot vardagsrum. Mycket bekvämt med både badrum och duschrum, varav det ena med tvättavdelning. Perfekt bostad för dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Endast 2 km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. Mycket vacker cykel- och gångväg till city förbi Slussen, Wadköping, Stadsparken och Örebro slott. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Stadsparken. Det finns även en kvarterskrog i närliggande Småbåtshamnen. Vintertid finns ett av stans bästa skridskomöjligheter alldeles i närheten i Rynningeviken/Hjälmaren.


Boarea
85 kvm
Avgift
5 063 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2018-03-02

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Pråmkajen såldes av oss 2018-03-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.