Pråmkajen 21 / Åstaden / Örebro

Granne med Svartån och Småbåtshamnen!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
125 kvm
Driftkostnad
35 228 kr/år
Totalareal
188 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Pråmkajen såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här erbjuds du som köpare en unik möjlighet att förvärva 1 av 10 äganderättsradhus intill Svartån! Det här är boendet för Dig som njuter av vatten, naturen och att bara ha en sjömil (1 852 meter) till Örebro City. Här bor man granne med småbåtshamnen och Svartån. Friköpt radhus i 2-plan med boyta 125 m2 som fördelas på 5 rum och kök varav 4 sovrum. Entré med klinker. Direkt i entrén till huset möts man av en härlig vattenspegel från nyanlagd vattendamm på baksidan. Ljus interiör med vitmålade väggar och genomgående ekparkett förutom i bad och dusch. Vedum kök med matplats och vita släta köksluckor samt gråsvart bänkskiva. Vardagsrum med stora fönsterpartier som ger mycket ljus. Från vardagsrummet är det utgång till stenlagd uteplats och utsikt mot dammen. Förråd under trapp. Helkaklad wc/dusch med tvättställ och spegelskåp. Tvättstuga med grovingång. På övervåningen finns idag 4 st sovrum och helkaklat badrum. Man kan med fördel ta ner en vägg på övervåningen och göra allrum och 2 sovrum. Garage i länga och kallförråd på baksida tomt. I omgivningen finns fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Wadköping/Stadsparken. Skola och omsorg finns i närområdet. Några hundra meter till Småbåtshamnen och möjlighet till båtplats. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.