Sök Meny
Såld

Örebro - Almby / Prostvägen 8 B

55+ boende; högst upp i huset med stor inglasad balkong.

Högst upp i huset, på vån 5 av 5, finner du denna trevliga tvåa med fint ljusinsläpp. Hiss finns. Stor inglasad balkong i nord-/ostläge, med vidsträckt utsikt över Örebro och mot Kilsbergen. Seniorboende för 55+. Väggar i hall, kök, vardagsrum och sovrum från 2014. Samtliga tak målade 2014. Kyl/frys, spis och diskmaskin från 2014. Tvättmaskin och torktumlare från 2014 ingår. Till lägenheten hör ett vindsförråd. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bostadsrättstillägg och till och med hushållsel. I föreningen finns gemensam tvättstuga (på bottenplan i huset) och cykelförråd. Direkt från huset nås Almbys seniorboende/trygghetsboende. Där erbjuds lunchservering och gemensamhetslokaler samt dagliga aktiviteter och social samvaro som ordnas av en aktivitetsvärd. Lugnt och trevligt område med nära till busshållplats, vårdcentral, mataffär mm.

Sponsrade länkar
Örebro / Almby
Prostvägen 8 B
Slutpris: 695 000 kr
Boarea: 61 kvm
Avgift: 5 446 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 5 av 5 (Hiss finns)
Såld: 2017-03-24
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Prostvägen