Prostvägen 4

Prostvägen 4

Slutpris

1 295 000 kr


Almby— Örebro

Prostvägen 4


Slutpris
1 295 000 kr

Almby— Örebro

Välkommen till Prostvägen 4!

Mysig och välplanerad etta om 41 kvm med ett lugnt läge på öster, här bor du nära till city men även med promenadavstånd till Universitetet.
Här möts vi av en entréhall med två garderober och två vägghängda klädhängare. Fullutrustat kök med diskmaskin, spis med glashäll, spisfläkt, kyl/frys samt utrymme för matbord framför det stora köksfönstret.
Badrum med badkar!
Inne i rummet får vi ett härligt ljusinsläpp från det stora fönstret och genom dörren till den franska balkongen.
Till lägenheten hör en inre reparationsfond om 6.235 kr, som övergår till köparen.

Fantastiskt välskött förening med mycket god ekonomi och endast 2 667 kr/kvm i bankskuld. Föreningen äger marken. I januari 2020 började dessutom bredband att ingå i månadsavgiften. I en äldre förening finns ofta många fina gemensamma utrymmen, likaså här. Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett matkällarförråd. I husets källare finns även tvättstuga och cykelförråd. I föreningen finns dessutom övernattningsrum, samlingslokal, bastu med dusch och gemensamhetslokal.

Centralt läge i Örebro, men ändå en liten bit utanför stadskärnan. Till Universitetet är det gångavstånd! Endast ett par km till city, med mycket fina cykelvägar. Det är dessutom nära till busshållplats. I närområdet finns stor mataffär, apotek, restauranger, blomaffär, gym mm. Österut, en liten bit utanför området, ligger naturreservatet Oset. Det är ett uppskattat naturområde med fantastiskt fina promenadstråk.


Boarea
41 kvm
Avgift
2 702 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-18

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Prostvägen såldes av oss 2021-02-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Prostvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.