Räntmästargatan 36

Räntmästargatan 36

Slutpris

5 500 000 kr


Sörby/Räntmästarområdet— Örebro

Räntmästargatan 36


Slutpris
5 500 000 kr

Sörby/Räntmästarområdet— Örebro

Välkommen till Räntmästargatan 36 belägen på lugn återvändsgata i populära Sörby! Villan har genomgått stora renoveringar från 2013 och framåt och är smakfull inredd med fina materialval. Boyta om ca: 115 m² med en ljus och öppen planlösning, 5rum och kök . Fint Marbodalkök öppet mot sällskapsrum, helkakalt våtutrymme, 3-4 sovrum, sep wc, friköpt trädgårdstomt om 434 m², 1-bilsgarage med el-port, fin anlagd framsida med stenläggning och mur, nyare altan och staket, bytt panel på huset samt tilläggsisolerad, 3-glas isolerfönster, bytt takpannor, papp och läkt. Gå in på vår hemsida och ta del i mer information samt se alla fina bilder. Ses på visningen!


Boarea/biarea
115/4 kvm
Driftkostnad
27 000 kr/år
Tomtarea
434 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-10-14

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Räntmästargatan såldes av oss 2020-10-14. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Räntmästargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.