Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Park Arena Skanska
Örebro / Centralt öster
Restalundsvägen
Pris: Kalkyl 2 895 000 kr
Boarea: 78,5 kvm
Avgift: 4 350 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 1 av 5 (Hiss finns)

Nyproduktion / Örebro - Centralt öster / Restalundsvägen

Upptäck det enkla livet i Park Arenas stadsvillor

Välkommen in i detta fina och rymliga hem med ljusinsläpp i tre väderstreck. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter för den lilla familjen. En ljus entré välkomnar dig in i denna kvadratsmarta trea med öppen planlösning. I den klinkerbelagda hallen finns plats avhängning och ytterligare förvaring i en praktisk garderob. Från hallen når du hemmets två sovrum. Det stora, ljusa sovrummet har fönster i två väderstreck och en uppskattad skjutdörrsgarderob. Medan det mindre har plats för säng och bra ljusinsläpp. I passagen mellan hall och vardagsrum finner du det helkaklade badrummet med duschskärmar i glas, överljusinsläpp, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten. Mittemot ligger hemmets förråd, vars ena sida även är utrustad som en klädkammare. Perfekt för att förvara vintersäsongens tjocka kläder. Rundgången mellan vardagsrummet och vinkelköket skapar en ljus och luftig känsla i hela hemmet. Vardagsrummet är generöst och rymmer en ordentlig soffgrupp. I det angränsande köket finns det gott om arbetsytor, fönster ovanför diskbänken och plats för ett middagsbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner. Dessutom har du en uppskattad balkong i ett soligt och sydligt läge med utsikt över det idylliska Sörby. På balkongens ena gavel finner du ytterligare ett förråd, med plats för sittdynor och mindre balkongmöbler. Samtidigt skärmar den av och skapar en lite mer privat känsla. Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro i hög- eller bänkskåp. Badrummet utrustas i mörkgrå klinkers, vit kakel, kommod, duschskärmar i glas och med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa ekgolv eller massiv bänkskiva.

Exempelbild vardagsrum
Exempelbild vardagsrum
Exempelbild kök
Exempelbild kök
Exempelbild sovrum
Exempelbild sovrum
Bofaktablad lgh 311
Bofaktablad lgh 311
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  HALL med klinker/parkettgolv, vitmålade väggar. VARDAGSRUM med parkettgolv, vitmålade väggar. SOVRUM med parkettgolv, vitmålade väggar. KÖK med parkettgolv, vitmålade väggar. Utrustning: skåpsinredning från Marbodal med släta vitmålade luckor, rostfri diskbänk med engreppsblandare, bänkskiva av laminat, grepplist i metall, inbyggnadsugn och micro i högskåp/bänkskåp, separat kyl och frys, diskmaskin, vita vitvaror från Siemens. WC/DUSCH/TVÄTT med klinkergolv, kakel på väggar. Utrustning: wc-stol, kommod med eluttag, spegelskåp med belysning från Vedum, engreppsblandare, handdukstork, handdukshängare och pappershållare, duschvägg i glas, tvättmaskin och torktumlare från Siemens, väggskåp från Vedum samt bänkskiva av laminat. KLÄDKAMMARE med parkettgolv, vitmålade väggar. BALKONG med betonggolv.
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  78,5 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
  3 rum, varav 2 är sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Beskrivning
  GRUNDLÄGGNING - Pålad betongplatta på mark. STOMME - Prefabricerad betong. TAKKONSTRUKTION - Träkonstruktion, samt sedumtak på soprum och cykelförråd. FASADER - Betongelement, övre plan liggande träpanel. PLÅTARBETEN - Fönster- och dörrbleck, hängrännor och stuprör, anslutningar, vindskivetäckning. BALKONGER - Balkong av betong med räcke i aluminium och glas. VÄGGAR - Ytterväggar prefab betongelement, ytterväggar övre plan väggelement av trä. FÖNSTER - Trä/aluminium. DÖRRAR - Dörrar till allmänna utrymmen utförs som ståldörrar. Tamburdörrar är säkerhetsdörrar med stålkamm. Innerdörrar är släta och vita. INSTALLATIONER - FX-ventilation. Individuell mätning av hushållsel. ÖVRIGT - Gårdsutrymmet mellan husen är upphöjt för att separera den halvprivata zonen från gatans offentlighet utan avskärmande staket eller liknande.
TV- och Internetanslutning
 • Fiber finns indraget.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: 475 kr/månad fast kostnad. Har separat kö. Har strömuttag.
Övrigt
 • Brf Park Arena är miljömärkt med Svanen 389 029.
Ekonomi
 • Avgift
  4 350 kr/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår värme, vatten och internet
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Föreningen
 • Benämning
  Park Arena
Området
 • Park Arena skapar vi för dig som både vill ha närhet till stadsliv och grönska. Som vill njuta av försommarens syrendoft från villaträdgårdarna utan att behöva ägna en tanke åt trädgårdsarbete. Men även för dig som inte längre vill ödsla helgerna åt spackel och målarfärg. Kort sagt ett boende för dig som vill få mer utrymme för det enkla livet. Dessutom Svanenmärkta - för att vi bryr oss om dig som ska flytta in.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.