Restalundsvägen 2

Restalundsvägen 2

Slutpris

2 500 000 kr


Centralt/Öster— Örebro

Restalundsvägen 2


Slutpris
2 500 000 kr

Centralt/Öster— Örebro

Magisk utsikt från våning 8 över Hjälmaren!

Välkommen upp till våning 8 av 10 och denna ljusa lägenhet beläget i attraktiva Öster med balkong i syd-/väsläge och endast några minuter från citykärnan och natur. Luftig lägenhet med gavelläge vilket ger bra ljusinsläpp . Öppen planlösning och allt vad du kan tänkas behöva. Kök från Vedum med släta vita köksluckor och pushöppning på skåpen. I köket finns en praktisk köksö som gör det enklare vid större sällskap. Ljus bänkskiva och kakel ovan diskbänk och utrustning i form av induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläkt, kyl och frys samt diskmaskin. Här erbjuds en magisk utsikt ut mot Hjälmaren och från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med sol från efter lunch till kvällen med utsikt över Örebros takåsar samt Svampen. Helkalkat badrum med mörkt golv och vita väggar. Praktisk arbetsbänk med tvättmaskin samt torktumlare. Här finns även dusch, wc, handfat med kommod, golvvärme och överskåp till förvaring. I hela lägenheten finns det gott om förvaring med 3 garderober i hallen, 6 garderober i det större sovrummet och 1 garderob i det mindre sovrummet/kontoret. Här är det bara att flytta in!

Föreningen Eyrafältet 2 är en ekonomisk stabil förening med 2 lokaler i bottenvåningen, bl.a. nyöppnade Fresh Food. Precis intill bostaden finns Sibylla, Max Hamburgare restaurang, Ö&B, Coop Forum och ca 5 minuter bort finns Willys. Närhet till sportarenor, citykärnan och naturen. Gott om parkeringar finns i området samt två garage, ett under byggnaden (separat kö) och ett fristående garage bredvid hockey-/bandyarenan.

Kontakta mäklaren Victoria Forell-Groth för visningsbokning på 072-402 37 47 eller Victoria.forell-groth@maklarhuset.se


Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 110 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 10 (Hiss finns)
Såld
2019-02-15

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-02-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.