Restalundsvägen 79 / Sörby/Eklunda / Örebro

Stor balkong i västerläge!

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 406 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-03-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mysig tvåa med stor härlig balkong (nybyggd 2017) i västerläge, mot innergården. Lägenheten ligger en bit in på gården, vilket ger ett lugnt och fint läge. Kök renoverat 2013. Väggar i hall, kök, vardagsrum och sovrum målade 2017. Vit tonade ekgolv i hall, kök och sovrum från 2017. Vån 2 av 3. I det här trapphuset finns hiss! Stabil och välskött förening där både värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Föreningen har bland annat utfört stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar, takbyte och nybyggnad och utbyggnad av balkonger. I föreningen finns många fina gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu, hobbyrum, cykelförråd och övernattningsrum. Mycket bra läge centralt, med gång- och cykelavstånd till både city och universitetet, endast 800 m till city och 3 km till universitetet. Det centrala läget erbjuder bland annat omedelbar närhet till fotbolls- och ishockeyarenor, simhall och gym. Det finns även flera olika mataffärer i närheten. Gångavstånd till city med shopping, restauranger, bibliotek, caféer och uteliv. Mellan bostadshusen finns grönskande innergårdar med gemensam grillplats, pergola och trädgårdsmöbler.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration