Restalundsvägen 65 / Sörby/Eklunda / Örebro

Central 2:a med låg månadsavgift högst upp i huset!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 709 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-05-17. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna centrala lägenhet med 2 rum och kök, låg månadsavgift och inglasad balkong in mot innergård i soligt söderläge!

Genomgående fin lägenhet högst upp i huset i en stabil förening med låg månadsavgift på 2 709:-/mån Inkl. Värme, vatten, kabel-TV, bredband samt bostadsrättstillägg. Ljust kök med vita köksluckor och plats för matbord, rymligt sovrum med plats för extra förvarning om så önskas, helkaklat duschrum och vardagsrum med utgång till inglasad balkong i soligt söderläge in mot föreningens innergård. Intill bostaden finns gym, badhus och parkområde. Ett stenkast bort finns Sibylla, Max Hamburgare restaurang, Ö&B, Coop Forum och ca 10 minuter bort finns Willys. Perfekt för dig som värderar närheten till det mesta och ett bekvämt och billigt boende!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration