Restalundsvägen 91

Restalundsvägen 91

Slutpris

1 250 000 kr


Sörby/Eklunda— Örebro

Restalundsvägen 91


Slutpris
1 250 000 kr

Sörby/Eklunda— Örebro

Etta med sovalkov i mycket stabil och välskött förening!

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mysig och välplanerad etta med både sovalkov och ett ordentligt kök. Mycket stabil och välskött förening i lugnt område mellan city och Universitetet. Till city är det endast 1 km och till Universitetet är det 3 km, med mycket bra cykelvägar. Omedelbar närhet till badhus, gym och idrottsarenor. Fantastiskt bra läge för studenten eller för dig som värdesätter gång- och cykelavstånd till shopping, mataffärer, restauranger eller kanske till din arbetsplats! Ljust kök med plats för matbord och stolar, spis och kyl/frys från 2015. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. I det här huset finns hiss. I föreningen finns tvättstuga, grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum. Mellan bostadshusen finns grönskande fina innergårdar med grillplatser. Ekonomiskt stabil förening där både värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Föreningen har bland annat utfört stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar och takbyte.

Flexibelt tillträde!


Boarea
40.5 kvm
Avgift
2 489 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-19

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.