Restalundsvägen 91 / Sörby/Eklunda / Örebro

Etta med sovalkov i mycket stabil och välskött förening!

Slutpris
1 250 000 kr
Boarea
40,5 kvm
Avgift
2 489 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Mysig och välplanerad etta med både sovalkov och ett ordentligt kök. Mycket stabil och välskött förening i lugnt område mellan city och Universitetet. Till city är det endast 1 km och till Universitetet är det 3 km, med mycket bra cykelvägar. Omedelbar närhet till badhus, gym och idrottsarenor. Fantastiskt bra läge för studenten eller för dig som värdesätter gång- och cykelavstånd till shopping, mataffärer, restauranger eller kanske till din arbetsplats! Ljust kök med plats för matbord och stolar, spis och kyl/frys från 2015. Till lägenheten finns både vinds- och källarförråd. I det här huset finns hiss. I föreningen finns tvättstuga, grovtvättstuga, relaxavdelning med bastu och solarium, hobbyrum och övernattningsrum. Mellan bostadshusen finns grönskande fina innergårdar med grillplatser. Ekonomiskt stabil förening där både värme, vatten, tv, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften. Föreningen har bland annat utfört stambyte, fönsterbyte, byte av ytterdörrar och takbyte.

Flexibelt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.