Riddarbergsgatan 10

Riddarbergsgatan 10

Slutpris

5 400 000 kr


Hagaby— Örebro

Riddarbergsgatan 10


Slutpris
5 400 000 kr

Hagaby— Örebro

20-talsvilla i idylliska Hagaby!

Varmt välkomna till Riddarbergsgatan 10 och en smakfull 1920-talsvilla i idylliska Hagaby. Villan som är på ca 145 kvm är fördelad på 6 rok varav 3-4 sovrum. Här återfinns bl.a de för byggnadstiden så typiska detaljerna så som trägolv, spegeldörrar och listverk.
Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a bergvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad, garage och indragen fiber. Stor friköpt trädgårdstomt i söderläge på ca 944 kvm med rosor, äppelträd, bärbuskar, jordgubbar och smultron. Altan med sol hela dagen och in på sena kvällen sommartid.

Huset ligger på cykelavstånd till flera skolor och förskolor, samt till Örebro city och Centralstationen. Nära är det också till fina motionsspår runt både Boglundsängens fågelreservat och Venaspåret. Vidare finns Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren intill, liksom lekparker, pulkabacke och tennisplan. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt. Kontakta gärna mäklaren för mer info.


Boarea/biarea
145/45 kvm
Driftkostnad
38 500 kr/år
Tomtarea
944 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-03-26

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Riddarbergsgatan såldes av oss 2021-03-26. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Riddarbergsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.