Sök Meny
Såld

Örebro - Almby / Salsmästaregatan 1

Stor fastighet!

Välkommen till Salsmästaregatan 1,belägen på friköpt hörntomt i hjärtat av attraktiva Almby. Här erbjuds du som köpare en stor villa på ca 181 kvm + källare som idag består utav 2 st lägenheter om 4 rok på entréplan respektive 3 rok på övre plan. Stort garage med 2 st plan och därmed plats för 4st bilar samt stor garageuppfart och separata parkeringsplatser. Vattenburet uppvärmningssystem genom vedpanna. Invändigt är villan välskött, men med genomgående äldre ytskikt. Fin trädgårdstomt om ca 1 166 kvm och stor uteplats i sydostläge. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!.

Sponsrade länkar
Örebro / Almby
Salsmästaregatan 1
Slutpris: 4 280 000 kr
Boarea/biarea: 181/63 kvm
Tomtarea: 1166 kvm
Rum: 7 rum, varav 5 är sovrum
Såld: 2017-04-17
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Salsmästaregatan