Schantzgatan 5

Schantzgatan 5

Slutpris

1 695 000 kr


Norr— Örebro

Schantzgatan 5


Slutpris
1 695 000 kr

Norr— Örebro

Äldre charm, mycket fräscht skick och balkong i söderläge!

Om dina önskemål är äldre charm med högt i tak, men även en balkong med många soltimmar och gärna ett genomgående fräscht skick som gör att du bara kan flytta in - välkommen hit! En ytterligare bonus i den aktuella bostaden är ett rejält badrum! Ett byggår på 40-talet brukar innebära badrum i miniformat, här får du ett stort och mycket fint renoverat badrum med dagens standard. När vi ändå är inne på fördelar; det här trapphuset har hiss!

Lägenheten har en fin rymd med sina 64 kvm och genomgående planlösning med fönster åt två håll. Balkongen ligger lugnt och fint mot en stor innergård, i söderläge, med sol från förmiddag till kväll! Tidigare ägare renoverade hela lägenheten 2016 och nuvarande ägare har bland annat bytt bänkskiva, induktionshäll och diskmaskin i köket. Det har även slipats golv, satts in garderober i hall och sovrum samt städskåp och skafferi i köket.

Föreningen har sedan några år tillbaka startat upp ett gemensamt elavtal. Det innebär att de boende endast betalar för sin förbrukning och att föreningen står för de fasta avgifterna. Föreningen hyr även ut fem lokaler som gör att man får in en kontinuerlig intäkt utöver månadsavgifter och hyra för parkeringsplats. På innergården finns 10 parkeringsplatser med el, endast 200 kr/mån, separat kö. Det är fri parkering på gatorna i närområdet. På innergården finns även sittgrupp och äppelträd. På Schantzgatan bor du i ett lugnt bostadsområde med gång- och cykelavstånd till city, Resecentrum och Universitetssjukhuset. Alldeles i närheten finner du mataffär samt flera olika restauranger. Ett stort plus med Norr är närheten till naturen vid Rynningeviken och motionsspåret Venaspåret, perfekt för dig som uppskattar en aktiv fritid! Vintertid är Rynningeviken en mycket populär plats för skridskoåkning och resten av året ett mycket uppskattat promenadområde.


Boarea
64 kvm
Avgift
4 066 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2022-03-31

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Schantzgatan såldes av oss 2022-03-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Schantzgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.