Sidvallsgatan 5 / Sörby/Eklunda / Örebro

Central 3:a högt upp i huset med balkong!

Slutpris
1 520 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
4 372 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sidvallsgatan såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sidvallsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Sidvallsgatan 5 och denna trevliga lägenhet med renoverade ytskikt och fönster åt flera håll som ger gott om ljusinsläpp till bostaden. Lägenheten är belägen högt upp i huset med två rymliga sovrum, balkong i syd-/ostläge och genomgående gott skick. Nära till både Universitet och centrum. Mycket lugnt och trivsamt område. Närhet till busshållplats, mataffärer, badhus, gym, idrottsarenor och Universitetet. Gång- och cykelavstånd till shopping, restauranger, caféer och uteliv.

Mycket stabil bostadsrättsförening där mycket ingår i månadsavgiften så som värme, vatten, digital-tv, bredband, ip-telefoni, avsättning till inre reparationsfonden samt bostadsrättstillägg.

Sugen på visning redan nu? Tveka inte höra av dig till ansvarig mäklare!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration