Sidvallsgatan 27 / Sörby/Eklunda / Örebro

Välskött och mysig etta centralt. Balkong!

Slutpris
1 110 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
3 358 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sidvallsgatan såldes av oss 2019-09-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sidvallsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby/Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Välskött och mysig etta med balkong i syd-/ostläge. Fina grå väggar i hall, kök och rum från 2017. I rummet får gott och väl både sittgrupp och säng plats. Här finns även en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörrar. Rymligt kök med gott om förvaringsutrymme samt plats för ett ordentligt matbord och stolar. Fräscht badrum med klinkergolv och tvättmaskin från 2017. Lägenheten ligger en halvtrappa upp. Det gör det enkelt att ta sig in och ut och passar bra för både yngre och äldre. Till lägenheten hör två källarförråd. I föreningen finns gemensamma tvättstugor, cykelförråd, soprum med sortering och gemensamhetslokal med övernattningsrum. Huset är byggt 1951 och totalrenoverades (inkl stambyte) 1989. Stabil och välskött förening som löpande utför underhåll och renoveringar. Under åren 2013-2016 har det utförts renovering av övernattningsrum, fiberinstallation, stamspolning av samtliga källar- och bottenvåningar, byte av undercentral mm. Det centrala läget erbjuder bland annat gångavstånd till idrottsarenor, gym och simhall. Kort cykeltur till flera olika mataffärer. Endast 1 km till city med restauranger, shopping, uteliv mm. Knappt 3 km till Universitetet med mycket bra cykelvägar.

Flexibelt tillträde!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration