Sök Meny
Såld

Örebro - Ekeby-Almby / Sikvägen 33

Kanonläge i natursköna Ekeby-Almby!

Med ett utav Ekeby-Almbys absolut bästa läge, ligger Sikvägen 33 och väntar på en köpare. Här erbjuds du ett mycket bra och rymligt boende i denna 1-plansvilla på ca 169 kvm med möjlighet till uthyrningsdel på ca 29 kvm med både kök, dusch samt toalett. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning med öppet mellan matplats/vardagsrum. Från matplatsen kommer man också ut till det inglasade uterummet och vidare ut på soldäcket som bägge ligger i bästa sydvästläge. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a hela 3 st duschrum, bastu, vattenburet uppvärmningssystem samt växthus mm. Stor friköpt trädgårdstomt om ca 1 116 kvm med fri utsikt över ängarna. Promenadavstånd till skola. Nära till Örebro city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.

Sponsrade länkar
Örebro / Ekeby-Almby
Sikvägen 33
Slutpris: 4 850 000 kr
Boarea: 169 kvm
Driftkostnad: 38 786 kr/år
Tomtarea: 1 116 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Sikvägen