Sikvägen 33 / Ekeby-Almby / Örebro

Kanonläge i natursköna Ekeby-Almby!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
169 kvm
Driftkostnad
38 786 kr/år
Tomtarea
1 116 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Sikvägen såldes av oss 2017-08-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sikvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekeby-Almby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett utav Ekeby-Almbys absolut bästa läge, ligger Sikvägen 33 och väntar på en köpare. Här erbjuds du ett mycket bra och rymligt boende i denna 1-plansvilla på ca 169 kvm med möjlighet till uthyrningsdel på ca 29 kvm med både kök, dusch samt toalett. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och en bra planlösning med öppet mellan matplats/vardagsrum. Från matplatsen kommer man också ut till det inglasade uterummet och vidare ut på soldäcket som bägge ligger i bästa sydvästläge. Vidare får du som köpare mervärden i form utav bl.a hela 3 st duschrum, bastu, vattenburet uppvärmningssystem samt växthus mm. Stor friköpt trädgårdstomt om ca 1 116 kvm med fri utsikt över ängarna. Promenadavstånd till skola. Nära till Örebro city. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration