Sök Meny
Såld

Örebro - Södermalm / Södermalmsallén 42E

Lättskött radhus i förening med god ekonomi och centralt läge!

Välkommen till ett lättskött och bekvämt boende i en mycket stabil bostadsrättsförening. Centralt läge med endast 5 min gångavstånd till alla bekvämligheter i city! Rymligt radhus om hela 135 kvm fördelat på 5 rok, varav 4 sovrum. Entréplan med kök, vardagsrum, duschrum och tvättstuga. På övre plan med två större och två mindre sovrum, badrum och klädkammare. Generös takhöjd med 2,70 m på entréplan och 2,60 m på övre plan. På baksidan finns en mindre gräsyta samt en rymlig altan på ca 30 kvm med inbyggd LED - belysning. På framsidan finns stenlagd uteplats samt en liten gräsyta. Det tillhör både ett utvändigt förråd och ett källarförråd till radhuset. Förening med god ekonomi och oförändrade månadsavgifter sedan starten 2008. I föreningen finns det riktigt fina gemensamma utrymmen, så som varmgarage, två gemensamma tvättstugor, föreningslokal, två övernattningsrum, två relaxutrymmen med bastu, ett träningsrum och lekplats på innergården. Samtliga bostadsrättsinnehavare har tillgång till parkeringsplats med el (250 kr/mån) eller garage (500 kr/mån separat kö). Centralt läge med gångavstånd till city, mataffär, badhus, gym och 18-håls golfbana. För dig som reser mycket; nära till påfart på motorväg och tågstation.

Sponsrade länkar
Örebro / Södermalm
Södermalmsallén 42E
Slutpris: 3 690 000 kr
Boarea: 135 kvm
Avgift: 7 899 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-03-31
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Södermalmsallén