Södermalmsallén 42E / Södermalm / Örebro

Lättskött radhus i förening med god ekonomi och centralt läge!

Slutpris
3 690 000 kr
Boarea
135 kvm
Avgift
7 899 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2017-03-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södermalmsallén såldes av oss 2017-03-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Södermalmsallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett lättskött och bekvämt boende i en mycket stabil bostadsrättsförening. Centralt läge med endast 5 min gångavstånd till alla bekvämligheter i city! Rymligt radhus om hela 135 kvm fördelat på 5 rok, varav 4 sovrum. Entréplan med kök, vardagsrum, duschrum och tvättstuga. På övre plan med två större och två mindre sovrum, badrum och klädkammare. Generös takhöjd med 2,70 m på entréplan och 2,60 m på övre plan. På baksidan finns en mindre gräsyta samt en rymlig altan på ca 30 kvm med inbyggd LED - belysning. På framsidan finns stenlagd uteplats samt en liten gräsyta. Det tillhör både ett utvändigt förråd och ett källarförråd till radhuset. Förening med god ekonomi och oförändrade månadsavgifter sedan starten 2008. I föreningen finns det riktigt fina gemensamma utrymmen, så som varmgarage, två gemensamma tvättstugor, föreningslokal, två övernattningsrum, två relaxutrymmen med bastu, ett träningsrum och lekplats på innergården. Samtliga bostadsrättsinnehavare har tillgång till parkeringsplats med el (250 kr/mån) eller garage (500 kr/mån separat kö). Centralt läge med gångavstånd till city, mataffär, badhus, gym och 18-håls golfbana. För dig som reser mycket; nära till påfart på motorväg och tågstation.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration