Sök Meny
Såld

Örebro - Sörby-Eklunda / Södra källtorpsvägen 40

Kanonläge!

Välkommen till Södra Källtorpsvägen 40, belägen på FRIKÖPT tomt och med kanonläge i Sörby/Eklunda. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende på 5 rok varav 4 sovrum fördelade på ca 133 kvm + källare med många sovrum. Invändigt har villan en bra planlösning med bl.a ett stort vardagsrum med direktutgång till altan. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a isolerglas, nyrenoverat kök, nytt tak-07 samt bergvärmepump . Det separata wc-utrymmet och badrummet renoverades 2010, elen är nyligen bytt, element och rördragningar i källaren är nya och många ytskikt är bytta. Garage samt Telia fiber finns indraget till fastigheten. Fin trädgårdstomt.. Promenadavstånd till city och till skola samt dagis. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad.

Sponsrade länkar
Örebro / Sörby-Eklunda
Södra källtorpsvägen 40
Slutpris: 4 500 000 kr
Boarea/biarea: 133/83 kvm
Driftkostnad: 26 500 kr/år
Tomtarea: 531 kvm
Rum: 5 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Södra Källtorpsvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.