Södra källtorpsvägen 40 / Sörby-Eklunda / Örebro

Kanonläge!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea/biarea
133/83 kvm
Driftkostnad
26 500 kr/år
Tomtarea
531 kvm
Rum
5 rum (4-8 sovrum)
Såld
2017-02-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Södra Källtorpsvägen såldes av oss 2017-02-22. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Södra Källtorpsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby-Eklunda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Södra Källtorpsvägen 40, belägen på FRIKÖPT tomt och med kanonläge i Sörby/Eklunda. Här erbjuds du som köpare ett bekvämt boende på 5 rok varav 4 sovrum fördelade på ca 133 kvm + källare med många sovrum. Invändigt har villan en bra planlösning med bl.a ett stort vardagsrum med direktutgång till altan. Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a isolerglas, nyrenoverat kök, nytt tak-07 samt bergvärmepump . Det separata wc-utrymmet och badrummet renoverades 2010, elen är nyligen bytt, element och rördragningar i källaren är nya och många ytskikt är bytta. Garage samt Telia fiber finns indraget till fastigheten. Fin trädgårdstomt.. Promenadavstånd till city och till skola samt dagis. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration