Sofiebergsvägen 18

Sofiebergsvägen 18

Slutpris

7 700 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Sofiebergsvägen 18


Slutpris
7 700 000 kr

Adolfsberg— Örebro

Välkomna till Sofiebergsvägen 18 i Adolfsberg! En mycket exklusiv och tilltalande 1½-plansvilla.

Varmt välkomna till Sofiebergsvägen 18 i Adolfsberg! En mycket exklusiv och tilltalande 1½-plansvilla där säljarna inte har sparat på något! Fastigheten har under senare tid totalrenoverats och är inredd i mycket god smak med fina och påkostade materialval, fastigheten är belägen på en lugn och sparsam gata dessutom med ett fint hörnläge på friköpt tomt om 745 m². Bostaden har en boyta om ca: 170 m² 7 rum och kök. På entréplanet finner ni Entré/hall med klinkergolv samt parkett och nedgång till vinkällare, sovrum med platsbyggda garderober, platsbyggt kök med vita snickerier, helkaklad dusch/wc, stort och fint sällskapsrum "öppet" mot köket och med stora fönsterpartier för trevliga ljusinsläpp, utgång sedan till inglasat uterum och det fantastiska och påkostade poolområdet med flertalet sittavdelningar i olika etager, ni väljer själva! tvättstuga/groventré. På övervåningen finns allrum med stor takkupa, 4 st sovrum, klädkammare och en helkaklad dusch/wc. Stort isolerat garage, bergvärme för låg energikostnad, helt ny framsida med bl a stensättning och murar. Då fastigheten har genomgått en så stor renovering samt ombyggnad så hänvisar vi till vår hemsida eller mäklaren så ni kan ta del i all information och om processen! OBS! Gå in på vår hemsida och ta del i alla fina bilder!


Boarea/biarea
168/21 kvm
Driftkostnad
37 573 kr/år
Tomtarea
745 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2022-11-08

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Sofiebergsvägen såldes av oss 2022-11-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sofiebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.