Sök Meny
Såld

Örebro - Hagaby / Solgatan 1

Bara att flytta in!

Välkommen till Solgatan 1 och en fantastisk fastighet i funkisstil, belägen på stor friköpt hörntomt i attraktiva Hagaby!. Huset är en 2-plansvilla om ca 186 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum plus hel källare och vind.
Här är det bara att flytta in då huset totalrenoverats 2010. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, stort öppet socialt kök, öppna välkomnande sällskapsytor och massor av inbyggd förvaring. I källaren med separat utgång till trädgården, finns plats för ett hemmagym, rejält lekrum och ljus rymlig tvättstuga.
Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a dubbla kaklade duschrum och bastu, specialtillverkade elementskydd, platsbyggd hallförvaring, extra varmvattenberedare, nytt yttertak på både villa och garage-15, automatiska elmarkiser med inbyggnadskasetter, invändiga solpersienner. Luftvattenvärmepump bidrar till låg uppvärmningskostnad.
Trädgården har flera gamla fruktträd, stor altan i sydvästläge och kvällssol, charmig lekstuga i funkisstil med uteplats med morgonsol och praktisk redskapsbod. Här finns också ett rejält dubbelgarage med automatiska portar, uttag för elladdning och två parkeringsplatser på stenlagd uppfart. Runtom tomten finns uppväxta häckar och staket.
Huset ligger på cykelavstånd till flera skolor och förskolor, samt till Örebro city och Centralstationen. Nära är det också till fina motionsspår runt både Boglundsängens fågelreservat och Venaspåret. Vidare finns Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren intill, liksom lekparker och pulkabacke. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice.
OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info. Planritning kommer inom kort!.

Sponsrade länkar
Örebro / Hagaby
Solgatan 1
Slutpris: 5 850 000 kr
Boarea/biarea: 186/86 kvm
Driftkostnad: 34 173 kr/år
Tomtarea: 818 kvm
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Solgatan