Solgatan 1 / Hagaby / Örebro

Bara att flytta in!

Slutpris
5 850 000 kr
Boarea/biarea
186/86 kvm
Driftkostnad
34 173 kr/år
Tomtarea
818 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Solgatan såldes av oss 2017-08-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Solgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hagaby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Solgatan 1 och en fantastisk fastighet i funkisstil, belägen på stor friköpt hörntomt i attraktiva Hagaby!. Huset är en 2-plansvilla om ca 186 kvm fördelat på 6 rok varav 4 sovrum plus hel källare och vind.
Här är det bara att flytta in då huset totalrenoverats 2010. Invändigt har villan genomgående ljusa ytskikt och många fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, stort öppet socialt kök, öppna välkomnande sällskapsytor och massor av inbyggd förvaring. I källaren med separat utgång till trädgården, finns plats för ett hemmagym, rejält lekrum och ljus rymlig tvättstuga.
Som köpare får du också mervärden i form utav bl.a dubbla kaklade duschrum och bastu, specialtillverkade elementskydd, platsbyggd hallförvaring, extra varmvattenberedare, nytt yttertak på både villa och garage-15, automatiska elmarkiser med inbyggnadskasetter, invändiga solpersienner. Luftvattenvärmepump bidrar till låg uppvärmningskostnad.
Trädgården har flera gamla fruktträd, stor altan i sydvästläge och kvällssol, charmig lekstuga i funkisstil med uteplats med morgonsol och praktisk redskapsbod. Här finns också ett rejält dubbelgarage med automatiska portar, uttag för elladdning och två parkeringsplatser på stenlagd uppfart. Runtom tomten finns uppväxta häckar och staket.
Huset ligger på cykelavstånd till flera skolor och förskolor, samt till Örebro city och Centralstationen. Nära är det också till fina motionsspår runt både Boglundsängens fågelreservat och Venaspåret. Vidare finns Rynningeviken och Osets naturreservat med fina strövområden, utomhusgym och sjön Hjälmaren intill, liksom lekparker och pulkabacke. Flera matbutiker, gym och restauranger bidrar till bra närservice.
OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info. Planritning kommer inom kort!.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration