Stallgatan 19 / Ladugårdsängen / Örebro / ÖREBRO

Rymlig trea med två badrum och balkong i västerläge. Förening med god ekonomi!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
90 kvm
Avgift
5 143 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-05-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stallgatan såldes av oss 2017-05-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stallgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ladugårdsängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig trea om 90 kvm med balkong i västerläge. Kök renoverat 2009, köksö med förvaring ingår (flyttbar). Bekvämt med två badrum. Hiss finns. Endast en ägare sedan byggåret 1992. Stabil förening som har mycket god ekonomi. I december månad år 2016 hade föreningen en avgiftsfri månad. Till skillnad från de allra flesta nyproduktioner har den här äldre föreningen en stor gemensam trädgård. Här finns både utemöbler, växthus, grill och odlingslotter. Föreningen har även en fin gästlägenhet med pentry, matplats, sovplats, wc/dusch mm. Ladugårdsängen är ett lugnt och populärt bostadsområde, endast 1,5 km till city. I området finns parker, lekplatser, vårdcentral, apotek, restaurang/pizzeria, minilivs, förskola, skola mm. Det är gångavstånd till två stora matbutiker; Coop Forum och ICA Maxi, äventyrsbadet Gustavsvik, 18-håls golfbana, motionsspår, tennis- och badmintonhallen Backahallen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration