Stenfastagatan 7

Stenfastagatan 7

Slutpris

5 500 000 kr


Ringstorp— Örebro

Stenfastagatan 7


Slutpris
5 500 000 kr

Ringstorp— Örebro

Vacker spritputsad villa i attraktiva Ringstorp med relaxutrymme i källaren!

Välkommen till Stenfastagatan 7, belägen på friköpt hörntomt i attraktiva Ringstorp. Här erbjuds du som köpare en vacker spritputsad 1 ½ - plans villa med inredd källare belägen på friköpt hörntomt 522 m2. Lättskött framsida med stenläggning och svart smidesstaket som ramar in tomten. Inredd yta inkl källaren 220 m2 som fördelas på totalt 8 rum och kök varav 4 sovrum. Hela huset är totalrenoverat från 2000 och framåt. Ek kök med nya vitvaror och matplats med bl a granitbänkskiva, vardagsrum med täljstenskamin och utgång till inglasad altan samt soldäck, matrum i fil med vardagsrummet. På entréplanet finns också ett sovrum och sep wc. Övervåning med allrum och utgång till balkong i sydvästläge, 2 sovrum och badrum. Stor inredd källare med gillestuga och kontor/sovrum med skeppsgolv, tvättstuga med flera arbetsbänkar och god förvaring samt relaxrum/dusch/bastu med tilltalande inredning och stort bubbelbad. Mot baksida tomt finns altan under tak och soldäck i sydvästläge. Vattenburet värmesystem och effektiv uppvärmning med bergvärme. Detta hus måste ses och upplevas på plats. Närhet till förskola/skola (Norrbyskolan), Venaspåret och Rynningeviken. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info.


Boarea/biarea
140/81 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
522 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2020-02-18

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Stenfastagatan såldes av oss 2020-02-18. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stenfastagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.