Stödjegränd 9 / Solhaga / Örebro

INGLASAT UTERUM

Slutpris
1 130 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
5 103 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stödjegränd såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stödjegränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trea i markplan med gavelläge. Inglasat uterum (byggt 2013) mot innergården, i österläge. Rymligt kök, renoverat 2010 med vita köksluckor med spegel och vitrinskåp, gott om plats för matbord och utgång till uterum. Gott om förvaring med garderober i sovrummen samt förråd i anslutning till lägenheten.

I föreningen finns allt du kan tänka dig; tvättstugor (tot 6 st, varav 2 är grovtvättstugor), stor samlingslokal i Solhagagården som kan hyras för fester mm. Det finns även vävstuga, hobbyrum, övernattningsrum och två förskolor.

Brf Solhaga är en aktiv förening med många olika trevliga aktiviteter. Föreningen har även en fin vattenpark med pool, omklädningsrum och toalett. Innergårdarna är bilfria och i området finns flera lekplatser. Det finns gott om parkeringsplatser, garage mm i området. Gångavstånd till Haga centrum med mataffär (ICA), simhall, gym, apotek mm. Det är också nära till busshållplats med bra förbindelse till city. Ca 10-15 minuters cykelväg till stadskärnan. För dig som uppskattar en promenad i naturen finns det mycket vackra promenadstråk i Karlslund, inkl. motionsspår, och längs med Svartån vid Hästhagen.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration