Stödjegränd 36 / Solhaga / Örebro

Tvåa i markplan med gavelläge och nybyggd altan i västerläge!

Slutpris
1 175 000 kr
Boarea
63,5 kvm
Avgift
4 486 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stödjegränd såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stödjegränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus tvåa med gavelläge i mycket välskötta brf Solhaga! Nybyggd (2019) stor altan i västerläge, perfekt för både mat- och loungegrupp! Smidigt och lättskött boende i markplan. Bekvämt med varmförråd precis utanför dörren i trapphuset. Kök renoverat 2019, med nya stommar och köksluckor, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, integrerad diskmaskin mm. I föreningen finns allt du kan tänka dig; tvättstugor (tot 6 st, varav 2 är grovtvättstugor), stor samlingslokal i Solhagagården som kan hyras för fester mm. Det finns även vävstuga, hobbyrum, övernattningsrum och två förskolor. Brf Solhaga är en aktiv förening med många olika trevliga aktiviteter. Föreningen har även en fin vattenpark med pool, omklädningsrum och toalett. Innergårdarna är bilfria och i området finns flera lekplatser. Det finns gott om parkeringsplatser, garage mm i området. Gångavstånd till Haga centrum med mataffär (ICA), simhall, gym, apotek mm. Det är också nära till busshållplats med bra förbindelse till city. För dig som uppskattar en promenad i naturen finns det mycket vackra promenadstråk i Karlslund, inkl motionsspår, och längs med Svartån vid Hästhagen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Solhaga

Kulturreservatet Karlslund och herrgården, motions- och skidspåret liksom Hästhagen öppnar dörren till naturen och lockar till aktivitet. Läget och avståndet till city gör det här området populärt. Här är det mesta nära och lättillgängligt.

Skolor och barnomsorg

I Solhaga finns förskolorna Fasanen och Strömstaren. I närheten finns Hagaskolan årskurs F-6 och Nya Karlslundsskolan årskurs F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbusslinjerna nr 7 och 8.

Natur och fritid

Kulturreservatet Karlslund ligger i närheten till Solhaga. Det är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man Karlslunds Herrgård med vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, barnens trädgård och tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html. Reservatet finns också Karlslunds Herrgård med mycket historik. I Karlslund ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb. Även Karlslunds motionsspår ligger i närheten och kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk.

Restauranger, nöjen och omsorg

På Karlslunds Herrgård finns café, konferens, catering och julbord m.m. http://www.karlslundsherrgard.se/ Närmaste handel finns i Haga centrum några hundra meter från Solhaga, där man hittar Pizzeria Hagagrillen, Netto, Willys Västhaga, Apotek, vårdcentral, tandläkare, simhall, gym, bibliotek mm.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.