Strömstaregatan 47 / Västra Oxhagen / Örebro

Bra läge i området!

Slutpris
2 795 000 kr
Boarea
95 kvm
Driftkostnad
36 600 kr/år
Tomtarea
415 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Strömstaregatan såldes av oss 2017-10-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Strömstaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västra Oxhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Strömstaregatan 47,belägen på friköpt tomt och med ett utav områdets absolut bästa läge i ytterfil med fri baksida. Här bor du bekvämt i detta 1-planshus på ca 95 kvm fördelat på 4 rok varav 3 sovrum. Invändigt finner du genomgående ljusa ytskikt och fastigheten har ytskiktsrenoverats de senaste två åren. Som köpare får du mervärden i form utav bl.a fjärrvärme som bidrar till låg uppvärmningskostnad, garage i länga, nyrenoverat kök-17, uteplats med kvällssol samt isolerad gäststuga mm. Fin trädgårdstomt . Nära till skola, dagis samt motionsspår som ligger i närområdet. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration