Täljstensvägen 5 / Lundby / Örebro

1-planshus med fritt läge och fin utsikt mot grönområde!

Slutpris
1 610 000 kr
Boarea
110 kvm
Driftkostnad
37 655 kr/år
Tomtarea
247 kvm
Såld
2017-12-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Täljstensvägen såldes av oss 2017-12-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Täljstensvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till Täljstensvägen 5! Här kan vi erbjuda ett 1-planshus i lugnt fritt läge med utsikt mot grönområde/åkermark. Bra planlösning med sällskapsdel och kök i ena delen av huset sovrum och wc/dusch i andra delen. Boyta 110 m2 fördelas på 4 rum och kök. Skyddad framsida med plats för altan/uteplats. Separat kallförråd. Till fastigheten hör garage i länga + parkeringsplats.

Rumsbeskrivning: Entré/hall, kök med matplats, tvättstuga, vardagsrum med ryggåstak och utgång till framsida tomt, 3 sovrum, separat wc samt wc/dusch och klädkammare.

Området Lundby ligger naturskönt i utkanten av Örebro stad. I närområdet finns ett skogsområde med motionsslingor och ett grönområde med fotbollsplaner. Förskola och skola: Lundbyskolan årskurs F-6.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration