Täppan 4

Täppan 4

Slutpris

3 400 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Täppan 4


Slutpris
3 400 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Stor och fantastisk etagevåning med två balkonger i västerläge!

Visning? Boka Din egen visningstid med mäklaren! Välkommen!

Välkommen till en stor och fantastisk etagevåning högst upp i huset i populära brf Oasen. Här kan du skapa det hem du önskar utifrån lägenhetens många möjligheter och fördelar. Fritt och ostört läge i hörnet av huset, med utsikt mot Grönpepparparken åt ena hållet och med två balkonger i fint västerläge mot innergården åt det andra. Föreningen har en mycket uppskattad inglasad pool på den inhägnade innergården. Utanför poolhuset finns ett stort soldäck, solstolar och cafégrupper. Lyxigt att kunna gå ner och ta ett morgondopp eller kanske avsluta dagen med några längder!

Lägenheten har ett mycket fint ljusinsläpp och en tydlig uppdelning mellan umgänges- och privata ytor. På lägenhetens nedre plan finner du kök, vardagsrum, ett sovrum och badrum. Den inglasade balkongen med infravärme ger möjlighet till användning långt efter att solens strålar gått ner eller hösten gjort sitt intåg. Köket är fint och bra utrustat med plats för många. Spotlights och vitrinskåp med inbyggd belysning förhöjer känslan och den långa avställningsbänken är perfekt vid tillfällen då du vill duka upp en buffé. Trappan som förbinder våningsplanen skapar en fin rymd med sina många meter takhöjd. På övre plan finns två sovrum, allrum, badrum och separat tvättavdelning. Här finns också den öppna och stora balkongen som passar för att njuta av solen eller få tvätten snabbt torkad. Den breda markisen gör att du själv med hjälp av väderstyrning eller fjärrkontroll kan reglera hur stort ljusinflöde du vill ha. Det är värdefullt inte minst under varma sommardagar. Lägenhetens samtliga tre sovrum är mycket rymliga, vilket gör att de alla passar bra för såväl barn, ungdomar som vuxna eller för den som önskar ett hemmakontor. Dessutom erbjuder lägenheten gott om förvaringsutrymmen med bland annat stora skjutdörrsgarderober. Lägenheten har två entréer som båda nås smidigt med hiss, en välkomnande huvudentré och en entré med tvättavdelning. Värdefullt för familjen som värdesätter en grovingång direkt till tvättavdelningen, eller kanske för familjemedlemmar som uppskattar en egen ingång. Det är också mycket bekvämt med två stora helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan.

Ekonomiskt stabil förening med hög soliditet och låg belåning. Mycket bekvämt boende med egen carport inom föreningens inhägnade område. Lugnt område med gångavstånd till city och Örebro universitet. I närområdet finns även flera mataffärer, vårdcentral, förskolor, skolor och parker med fina lekplatser och grönytor. Här finns även allt du behöver för en aktiv fritid, såsom 18-håls golfbana, upplevelsebad, gym, badminton/paddel/tennishall, slalombacke, höghöjdsbana och motionstrappa.


Boarea
131 kvm
Avgift
6 516 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-11-16

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Täppan såldes av oss 2020-11-16. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Täppan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.